4 Temmuz 2008 Cuma

Fener'de Büyük Şok!



Luis Aragones, yeni takımının başına geçti fakat geçmişinden kurtulamadı. Şampiyon olan İspanya'nın teknik direktörü Aragones, İspanya'dan ayrılmadan önce verdiği bir söz yüzünden zor durumda kaldı. Tecrübeli hocanın verdiği sözü tutmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

Hacı olacak

Spain coach Luis Aragones could have a long walk ahead of him if his team wins the tournament. Aragones promised in a Spanish TV show on April 15 that he would do a pilgrimage to Santiago de Compostela with his wife if Spain won the title. To walk or lose, that is the question.
http://www.canada.com/theprovince/news/sports/story.html?id=a4335529-e5d0-40b0-9bfe-6bb664975325

Yabancı basında çıkan haberler, Luis Aragones'in 15 Nisanda yaptığı açıklamayı tekrar gündeme getirdi. Şampiyon olmaları halinde Santiago de Compostela'ya eşiyle beraber yürüyerek hacı olacağını belirten Aragones'in bu sözünü tutması bekleniyor. Haberin tekrar gündeme gelmesi ile bu olayı araştırdım ve şok bir gerçekle karşılaştım: Aragones'in yürümesi gereken en kısa yol tam olarak 672 kilometre!

Zorlu bir yol bekliyor

Bölgeyi ve halkı iyi tanıyan Genç'e bu haberi avukatımız ile yolladım fakat aldığım cevap gerçekten ilginçti. Genç, Aragones'in bu yolculuğu tamamlayamayacağını, İspanyollar için bu yolda ölmenin şehitlik ile aynı anlama geldiğini söylemiş ve Fenerbahçe'nin bu tehlikeyi araştırmaya başlaması gerektiğini açıklamış.

B Planı: Löw

Bu haberin tekrar ortaya çıkması camiayı karıştırdı. İsmini vermek istemeyen bir yetkili, hocayı bırakmaya niyetli olmadıklarını fakat gidecekse de yerine Alman hocayı istediklerini açıkladı. Aragones'in 4 ay içinde kovulması halinde 6 milyon Euro ödemek zorunda olan sarı lacivertliler, eğer yolculukta teknik adamın başına birşey gelirse bu tazminatı Aragones'in ailesine ödemek zorunda kalacak. Şimdilik hukuki yolları araştıran sarı lacivertliler, bir yandan da Löw'ü ikna turlarına başladı.

1 yorum:

Dobrowski dedi ki...

aahaha harbi doğru hacı olacakmış. zorlu bir yol zuhaha alkışlıyorum :D koşarak gitsin hacıya o kadar haber çıkıyor ya gençlere taş çıkarır diye

14 Temmuz 2008 11:14