Hedefimiz Kaliteli Gazetecilik!



Aynı gün İstanbul'un farklı semtlerinde çıkan Fotomaç gazetesi, bu haberiyle "Biz demiştik!" demeyi garantiledi.

Bizden ayrılmayın...
Devamı...

Osmaniye'de Samba!


İddia ediyoruz, bu haber ile dünya çalkalanacak. İtalyan, İspanyol basınları bu haber ile şok olacak. Habere geçmeden önce futbolseverlere Ronaldinho'nun yeni sezonda Milan forması giyeceğini hatırlatalım. Barcelona'da mutsuz olduğunu gizlemeyen ve Katalan kulübünden ayrılan Ronaldinho'nun memleket hasreti ise artık gizlenemeyecek kadar arttı.

Brezilya Değil Türkiye


"Kariyerimin son yıllarını ülkemde geçireceğim." açıklamasını yapan Ronaldinho'ya yeşil ışık Brezilya'dan değil Osmaniye'den geldi. Milan'a bonservis bedeli ödemek istemeyen Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, "Elbette Ronaldinho gibi bir yıldıza kapımız her zaman açık. Memleketine en hayırlı hizmeti yapacağını da biliyorum. Bütün Osmaniye'nin duası İtalya'da da onunla." şeklinde konuştu. Gelen destekle morali artan ve kampa şık hareketleriyle renk katan Ronaldinho, İtalyan basınından da tam puan aldı. Alınan bilgilere göre Telefonla Çuhadar'ı arayan Ronaldinho, 80 numaralı formayı gururla giyeceğini ve kontratı bitince de Osmaniye'ye döneceğini, Osmaniyeli Ronaldinho olarak kariyerini bitireceğini açıkladı.
Devamı...

Nikiforenko Timsah Gibi


Futbolseverler onu 01-02 sezonundan hatırlayacaklardır. Avrupa'yı sarsan bu genç yetenek, tüm takımların transfer listesine girmiş fakat Shaktar Soligorsk bu transferi gerçekleştirmişti. Avrupa'da oynamak istediğini her fırsatta açıklayan Nikiforenko'ya Bursaspor rüya gibi bir teklif yaptı. 30 yaşındaki yıldız, kendisine önerilen senelik 1.9 milyon Euro'ya hayır diyemedi! Bavulunu hemen toplayan ve hazırlık kampını terk eden Nikiforenko'ya ise takımından tepki geldi.

Bonservis Sorunu

Genel menajer Vadim Filipovich, Bombatransfer'e yaptığı açıklamalarda gelişmeleri şaşkınlıkla takip ettiklerini ve bonservis için görüşmeye gelmeyen Bursaspor'u FIFA'ya şikayet edeceklerini söyledi. Yeşil-beyaz formayı giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Nikiforenko ise bir daha Belarus'a dönmeyeceğini, gerekirse futbolu bırakacağını açıkladı. Kontratının dalgın bir anında kendisine imzalatıldığını söyleyen Nikiforenko, "Kendimi modern bir köle olarak görüyorum ve FIFA'dan çıkacak kararı bekliyorum. Soligorsk artık beni beklemesin, çünkü kendimi Bursasporlu olarak görüyorum." şeklinde konuştu. Ailesini İstanbul'a yollayan tecrübeli yıldızın bir hafta içinde Türkiye'de olacağı açıklandı.
Devamı...

Hacettepe'de Yüzler Gülüyor


Turkcell Süper Lig'ine fırtına gibi bir giriş yapmak isteyen Hacettepespor'da bir heyecan başladı. Davras kampında kadro mücadelesi devam ederken, genç futbolcu Alper Kalemci taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor. Kadroda kimsenin yerinin garanti olmadığını bilen morbeyazlıların üstün performansı teknik heyetin ve yöneticilerin yüzünü güldürdü.

Bizde Transfer Hiç Bitmez


François Zoko'nun transferinin ardından Bombatransfer'e açıklamalar yapan Başkan Turgay Kalemci, "Bu sezon hedefimiz UEFA kupası olacak. Geçen sezon neler yapabileceğimizi tüm Türkiye gördü. Tüm taraftarı arkamızda görmek istiyoruz. Unutmasınlar, Hacettepespor'da transfer hiçbir zaman bitmez." şeklinde konuştu. Ülkesinden dönerek kampa katılan Da Silva ise "Bu sene başarı kaçınılmaz" açıklamasını yaptı.
Devamı...

Neill'i Aradı


Galatasaray'a transferi çok ses getiren Harry Kewell, diğer bir yıldızı da sarı kırmızılı kulübe kazandırmak üzere. Yazılı medyada da çıkan haberi öncelikle doğruladığımızı bildirelim. Lucas Neill, kulübü West Ham United'da mutsuz bir sezon geçirdikten sonra arkadaşından aldığı haber ile ciddi anlamda Türkiye'yi düşünmeye başladı.

Millwall Taraftarı


Millwall taraftarı olduğunu her fırsatta açıklayan Neill'in arası taraftar ile açıldı ve son maçlarda Neill aleyhinde küfürlü tezahüratlar duyuldu. En son İngiltere'de bir gazeteye açıklama yapan Neill, tehditler aldığını açıklamıştı. Harry Kewell'ın yakın dostu olarak bilinen defansın Galatasaray'a sıcak baktığı kulislerde konuşuluyor.

Üstünel'in Ada Çıkartması

Kewell'in Adnan Sezgin'e Neill'i önermesi üzerine Üstünel soluğu tekrar İngiltere'de aldı. Londra'daki bir taraftar grubundan kaçmayı başaran Üstünel, West Ham ile masaya oturdu ve bonservis sorununu görüşmeye başladı. Neill, Almanya'daki kampa katılmak için sabırsızlandığını açıkladı.

Neill Kimdir?
Yıl Kulüp Maç (Gol)
1995–2001 Millwall 152 (13)
2001–2007 Blackburn Rovers 188 (5)
2007– West Ham United 45 (0)
Devamı...

Fener'de Büyük Şok!



Luis Aragones, yeni takımının başına geçti fakat geçmişinden kurtulamadı. Şampiyon olan İspanya'nın teknik direktörü Aragones, İspanya'dan ayrılmadan önce verdiği bir söz yüzünden zor durumda kaldı. Tecrübeli hocanın verdiği sözü tutmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

Hacı olacak

Spain coach Luis Aragones could have a long walk ahead of him if his team wins the tournament. Aragones promised in a Spanish TV show on April 15 that he would do a pilgrimage to Santiago de Compostela with his wife if Spain won the title. To walk or lose, that is the question.
http://www.canada.com/theprovince/news/sports/story.html?id=a4335529-e5d0-40b0-9bfe-6bb664975325

Yabancı basında çıkan haberler, Luis Aragones'in 15 Nisanda yaptığı açıklamayı tekrar gündeme getirdi. Şampiyon olmaları halinde Santiago de Compostela'ya eşiyle beraber yürüyerek hacı olacağını belirten Aragones'in bu sözünü tutması bekleniyor. Haberin tekrar gündeme gelmesi ile bu olayı araştırdım ve şok bir gerçekle karşılaştım: Aragones'in yürümesi gereken en kısa yol tam olarak 672 kilometre!

Zorlu bir yol bekliyor

Bölgeyi ve halkı iyi tanıyan Genç'e bu haberi avukatımız ile yolladım fakat aldığım cevap gerçekten ilginçti. Genç, Aragones'in bu yolculuğu tamamlayamayacağını, İspanyollar için bu yolda ölmenin şehitlik ile aynı anlama geldiğini söylemiş ve Fenerbahçe'nin bu tehlikeyi araştırmaya başlaması gerektiğini açıklamış.

B Planı: Löw

Bu haberin tekrar ortaya çıkması camiayı karıştırdı. İsmini vermek istemeyen bir yetkili, hocayı bırakmaya niyetli olmadıklarını fakat gidecekse de yerine Alman hocayı istediklerini açıkladı. Aragones'in 4 ay içinde kovulması halinde 6 milyon Euro ödemek zorunda olan sarı lacivertliler, eğer yolculukta teknik adamın başına birşey gelirse bu tazminatı Aragones'in ailesine ödemek zorunda kalacak. Şimdilik hukuki yolları araştıran sarı lacivertliler, bir yandan da Löw'ü ikna turlarına başladı.
Devamı...

Gözaltı duyurusu



Yazarlarımızdan Genç Bilen Hasdemir, dün saat 09.12'de Yengeç İnternet Kafe'nin önünde gözaltına alınmıştır. Polislerle yaptığımız telefon görüşmesinin ardından Ergenekon soruşturmasının kapsamında gözaltına alındığını ve ne zaman salıverileceğinin bilinmediğini öğrenmiş bulunuyoruz. Kamuoyuna yorumsuz olarak bildiririz.
Devamı...