29 Mart 2009 Pazar

Son Cimbomlu Yandım B'ali'li


Son günlerde her türlü haberi çok sıkı takip ettiğimiz ve bunun yüzünden yazıları biraz aksattığımız için özür diliyoruz. Alıştığınız, güvendiğiniz BombaTransfer yine bomba gibi haberlerle dünya basınını çalkalayacak.

Milli takımın İspanya'ya gitmesiyle yapacak iş bulamayan 7 kulüp yöneticisi dün akşam geç saatlerde Polat Residence'da gizlice bir araya geldi. Adnan Polat'ın "Abi bira mira aldırdım tekelden, yapacak iş de yok gelin bizim mekanda izleriz maçı" çağrısına adı sır gibi saklanan kulüplerin yöneticilerinin olumlu cevap vermesiyle bu çok özel toplantı gerçekleşti.

İşin içine takımların üst düzey yöneticileriydi, alkolüydü sigarasıydı girince transfer muhabbeti de kaçınılmaz oldu ve bize de doğal olarak bomba gibi transfer haberleri düştü.

Bu Sefer Olacak!

Mecnun Odyakmaz'ın alkolün etkisiyle Adnan Polat'a "Başkanım, sizin forvetler de çok etkisiz ya, Baros'u çıkar golü yok adamların neredeyse" diye sataşması ve ardından kahkahalarla gülmesi ortamı biraz gerdi. Adnan Polat'ın suratının ekşidiğini gören Odyakmaz barış çubuğunu erken uzatmasıyla ortalık biraz yatıştı. "Adnan Bey, Özgürcan ve Cafercan'ı ver , Balili'yi al götür" diye teklifini sunan Odyakmaz'a Adnan Polat şöyle cevap verdi. " Haklısın aslında olur da, Özgürcan, Cafercan filan nerde benim haberim yok, Adnancığımı bir arayayım da sorayım ne yapıyorlar, olmadı ayarlarız bir şeyler."

Gece sonunda uzun pazarlıklar sonucu ikili el sıkıştı ve Balili transferi gerçekleşti.

Ben Uçuyor Mutluluk

Lige verilen arada ülkesine giden Balili'yi yine BombaTransfer ekibi buldu. Sıcağı sıcağına tüm detayların anlatıldığı görüşmede Balili, Galatasaray forması giymenin gurur olduğunu belirtti ve "Abi ben uçuyor mutluluk!" diye heyecandan telefonu kapattı. Ardından tekrar özür dileyerek bizi arayan Balili, ilk uçakla İstanbul'a gelip Florya'nın kokusunu almak istediğini belirtti.

Yine Olay Yaratacağız

Bu çok gizli buluşmada yine çok gizli bir şekilde yer alan BombaTransfer ekibinin gündemi altüst edecek, sekiz sütundan manşet girilecek haberlerini bekleyin! Çok yakında!

1 yorum:

biber hapı dedi ki...

Zayiflamak icin biber hapi kullanin.

45 dakikada 4 cm incelmek için pepper time jel kullanin.

Aci meksika pepper time ile zayiflayin.

zayiflamak icin maurers kullanin.

Zayiflamak icin lw6090 zayiflama hapi.

Aci meksika biberi red pepper ile zayiflayin.

fazla kilolarinizdan aci biber hapi ile kurtulun

turkce ispanyolca sözlük.

turkiyenin bahis sitesi.

fotomac iddaa bülteni
internette bedava okey oyna
biber hapi
biber hapi

22 Ağustos 2010 17:46