1 Nisan 2009 Çarşamba

Daum'la Timsah Yürüyüşü

Seçimlerle birlikte rahat bir nefes alan Bursa halkına bir hediye de yeni belediye başkanlarından geliyor. Seçimden önce Özhan Canaydın ile bir görüşme gerçekleştiren Recep Altepe, "Herkesin gönlündeki teknik adamı Bursa halkına hediye edeceğim" diyerek Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılacağını açıklamıştı. Bugün işbaşı yapan Altepe, belediyenin işlerinden önce Bursaspor Kulüp Binasına uğrayarak kurmaylarla bir görüşme gerçekleştirdi.


Yazıcı: "Daum ile Uçarız"





İbrahim Yazıcı ile kapalı kapılar arkasında bir araya gelen Altepe, Daum projesini açıkladı. Ertuğrul Hoca'dan memnun olan, fakat Beşiktaşlı bir hoca yüzünden taraftar ile arası açılan başkan Yazıcı, Daum'un takımın başına getirilmesine yeşil ışık yaktı. Bunun üzerine Almanya'yı arayan Altepe, Daum'dan da sözü kopardı. Türkiye'de çalıştırdığı takımın hedefinin şampiyonluk olacağını belirten Christoph Daum, "Çok iyi bir kaleci ile birlikte geliyorum. Bursaspor takip ettiğim bir takımdı. Forvet hattına kesinlikle takviye gerekiyor" diyerek iki futbolcuyu işaret etti.



Mondi Bursa'da, Kemal Kulüp Arıyor!

Köln'de sıkıntılı günler geçiren ve yediği gollerle tepki çeken Mondragon, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Telefonla görüştüğümüz Mondi, Türkiye'de yeni bir başlangıç yapacağını belirtti. Tek sorun, devre arası kampında Antalya'da gerçekleşen görüşme... Beşiktaş'ın sezon sonu için Mondragon ile anlaşma yaptığı bir sır değil.


Taraftarın sevgilisi Kemal Arslan ise bu haber ile zora düştü. Daum ile yıldızı bir türlü barışmayan Kemal'in antremanda çok moralsiz olduğu gözlendi. Menajerine kulüp aramasını söyleyen Kemal, "İyi kalpliyim ve Bursa'da sonunda mutluluğu yakalamıştım. Daum ile anlaşmam imkansız. Ya o ya ben..." diyerek yöneticilere de restini çekti. İlerleyen günlerde netlik kazanacak Daum haberinden sonra Kemal ile yaptığımız söyleşiyi de yayınlayacağız.

1 yorum:

Sade dedi ki...

http://takipteyiz.blogspot.com/2009/01/bomba-transfer.html

8 Nisan 2009 17:06