Formama Sarılıp Uyuyorum!


Eski bir dosttan mesaj var!

Evet hepiniz onu unutmuştunuz; o tam 11.098 km uzakta, başka bir memlekette başka bir takım için ter döküyor ancak yüreği sarı-kırmızı için çarpıyor. Galatasaray'dan kiralık olarak Meksika'nın Cruz Azul kulübüne gönderilen Marcelo Adrian Carrusca'yı Chapultepec'deki evinde BombaTransfer ekibi olarak ziyaret ettik. Bizi evinde oldukça sıcak karşılayan Carrusca bizim aracılığımızla Galatasaray taraftarlarına şu mesajı gönderdi: Bomba Gibi Geliyorum!

İşte Carrusca ile sımsıcak geçen röportajımız:

Carrusca: Abi hoşgeldiniz, hiç beklemiyordum ta İstanbul'dan üşenmediniz geldiniz.

BombaTransfer: Hoşbuluk Carrusca'cığım. Sen de düzenini kurmuşsun buralarda.

C: Kurduk be abi ne yapalım. Buralara yolladılar beni , gitmeyi hiç istemedim en iyi sen biliyorsun.

BT: Evet, gidiş sürecinde yakından takipteydim, kulüple olan bütün bağlantılarımı kullandım ancak yine de gönderildin. Tekrar özür diliyorum senden.

C: Yok abi ne özürü, demek ki böyle olması gerekiyormuş. Ben kadere inanan bir insanım. Galatasaray'dan ayrılışın en güzel yanı nedir biliyor musun abi? Galatasaray'a geri dönüşü.

BT: Çok etkilendim Carrusca, bu kadar sevdiğini bilmiyordum Galatasaray'ı...

C: İtiraf etmeliyim ki ben de bilmiyordum, buraya gelince anladım. Her gece sarı-kırmızılı 16 numaralı formama sarılıp uyuyorum. Bir gün dönüp bu forma için savaşacağıma eminim.

BT: Umarız öyle olur. Meksika'da işler nasıl? Kulüp kötü gidiyor, ligin dibine demir atmış gibisiniz.

C: Abi inan buradaki kulüple duygusal en ufak bir bağım yok. Sahaya yüreğimi koymuyorum. Ve biz Arjantinli'ler yüreğini koymadan oynayamıyoruz. Mesela Messi, yüreğiyle oynuyor. Ben de yüreğimi ortaya Galatasaray'da koyacağım.

BT: Kesin döneceğim diyorsun.

C: Evet abi, kesin. İstanbul'dan ev aldım. Daha önce Florya'da kalıyordum, şimdi çok güzel bir eve sahibim. Sezonun bitmesi için gün sayıyorum.

BT: Azminden dolayı seni kutluyoruz ve sarı kırmızılı formayla başarılarını bekliyoruz.

C: Sağolun abi. Buradan taraftarımıza mesajım var. Seneye Arda'yla harikalar yaratırız, Bülent Hoca'da kalırsa bana çok destek olacağını düşünüyorum. Takımı sırtlar, 3. Avrupa Kupası'nı getiririz.

BT: İnşallah Carrusca'cığım. Sana bol bol başarılar.

İşte bu sıcak sohbetin ardından Carrusca'ya vedalaşıp en bomba haberleri size sunmak için yurda dönüş yaptık. Yakında yine olay yaratacak haberleri size sunmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.
Devamı...

Daum'la Timsah Yürüyüşü

Seçimlerle birlikte rahat bir nefes alan Bursa halkına bir hediye de yeni belediye başkanlarından geliyor. Seçimden önce Özhan Canaydın ile bir görüşme gerçekleştiren Recep Altepe, "Herkesin gönlündeki teknik adamı Bursa halkına hediye edeceğim" diyerek Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılacağını açıklamıştı. Bugün işbaşı yapan Altepe, belediyenin işlerinden önce Bursaspor Kulüp Binasına uğrayarak kurmaylarla bir görüşme gerçekleştirdi.


Yazıcı: "Daum ile Uçarız"





İbrahim Yazıcı ile kapalı kapılar arkasında bir araya gelen Altepe, Daum projesini açıkladı. Ertuğrul Hoca'dan memnun olan, fakat Beşiktaşlı bir hoca yüzünden taraftar ile arası açılan başkan Yazıcı, Daum'un takımın başına getirilmesine yeşil ışık yaktı. Bunun üzerine Almanya'yı arayan Altepe, Daum'dan da sözü kopardı. Türkiye'de çalıştırdığı takımın hedefinin şampiyonluk olacağını belirten Christoph Daum, "Çok iyi bir kaleci ile birlikte geliyorum. Bursaspor takip ettiğim bir takımdı. Forvet hattına kesinlikle takviye gerekiyor" diyerek iki futbolcuyu işaret etti.



Mondi Bursa'da, Kemal Kulüp Arıyor!

Köln'de sıkıntılı günler geçiren ve yediği gollerle tepki çeken Mondragon, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Telefonla görüştüğümüz Mondi, Türkiye'de yeni bir başlangıç yapacağını belirtti. Tek sorun, devre arası kampında Antalya'da gerçekleşen görüşme... Beşiktaş'ın sezon sonu için Mondragon ile anlaşma yaptığı bir sır değil.


Taraftarın sevgilisi Kemal Arslan ise bu haber ile zora düştü. Daum ile yıldızı bir türlü barışmayan Kemal'in antremanda çok moralsiz olduğu gözlendi. Menajerine kulüp aramasını söyleyen Kemal, "İyi kalpliyim ve Bursa'da sonunda mutluluğu yakalamıştım. Daum ile anlaşmam imkansız. Ya o ya ben..." diyerek yöneticilere de restini çekti. İlerleyen günlerde netlik kazanacak Daum haberinden sonra Kemal ile yaptığımız söyleşiyi de yayınlayacağız.
Devamı...