25 Mayıs 2010 Salı

Daum Gitti, Yaşa Mususi

Teknik Direktör Christoph Daum ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe’de, yeni adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Camiaya çok yakın isimlerin dilinde ise bambaşka bir hoca adayı var: Majid Mususi... İşte kendisiyle görüştüğümüz Mususi’den olay yaratacak açıklamalar geldi... Kadroda kimleri düşünüyor? Yeni sezon için hedefleri neler? Guiza gidecek mi?



Türkiye’de Başarılı Olurum


Futbolu bıraktıktan sonra futboldan kopamayan bir isim Mususi. Bursaspor’da da forma giyen Mususi, öncelikle eski kulübünü kutlayarak söze başlıyor. “Böyle bir başarının geleceği, Bursa’da zaten biliniyordu. Hedeflerin sonunda gerçekleşmesi güzel. Fakat gelecek sezon Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını düşünüyorum.” Bursa’daki kutlamaları sorduğumuzda gözleri doluyor. “Türkiye’nin her tarafında timsah yürüyüşü ile kutlamalar oldu. Sanırım Bursaspor’u 5. büyük olarak kabul etmeliyiz.”

Yönetim ile Geleceği Planlıyoruz


Çiçeği burnunda hoca, Fenerbahçe ile ilgili de ilginç noktalara değiniyor. Neden henüz resmi olarak görevinin başına geçmediğini sorduğumuzda, “Fenerbahçe’nin gelecek on yılını planlıyoruz. Kadroda formanın hakkını vermeyen, maçlarda sahada yüzde yüzünü veremeyen herkes ile yollarımızı ayıracağız.” derken Guiza’ya da bir anlamda haber yollamış oluyor. Yeni hocanın son sözlerini sorduğumuzda, “Fenerbahçe taraftarı beni beklesin, seneye Bağdat Caddesi’nde timsah yürüyüşü yapacağız. Türkiye’ye bunu ben getirmiştim, şimdi de Fenerbahçe taraftarı ile sevineceğim.” şeklinde açıklamalar yaptı. Aykut Kocaman’ın durumu henüz belirsizliğini korurken, Majid Mususi’nin ölmüş olması ve eşinin ikna edilememesi gibi ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Ugandalı hoca resmi olarak takımın başına geçecek.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hangi mususi bu? benim bilgidigm mususi 2005 yılında vefat etti.

10 Ocak 2011 23:53