7 Temmuz 2010 Çarşamba

Biri Gider, "Didi" Gelir

Abdul Kader Keita'nın gönderilmesiyle adeta şoka uğrayan Galatasaray taraftarlarına müjde. Tabi ki en sıcak gelişmeleri BombaTransfer'den takip eden okuyucularımız Keita'nın transfer olacağını önceden bildiklerinden bu durumu atlatmaları daha kolay oldu ancak bu gelen isimle hiçbir taraftar Keita'nın adını bile hatırlamayacak. Sansasyon yaratacak o isim bir başka Fildişili, Chelsea'nin yıldızı Didier Drogba!

Sıcak Temas
Dünya Kupası'ndan elendikten sonra tatil için Bodrum Türkbükü'nü seçen Drogba ile Galatasaraylı bir işadamının karşılaşması ilk teması sağladı. Oldukça samimi gözüken bu ikilinin ne konuştuğunu önce anlayamadık. Ardından Demet Akalın konserinde eller havaya yaparlarken muhabirimiz gizlice arkalarında durarak aralarında geçen konuşmayı soğukkanlılıkla kaydetti.

"Abi Somon Siyah Adama Yakışır"
Tam o sırada Drogba yanındaki işadamına "abi somon siyah adama yakışır, çok güzel oldu bu" deyince işin aslı ortaya çıktı. Didier Drogba, Galatasaray'ın önümüzdeki sene giyeceği somon formanın hayallerini kurmaya çoktan başlamıştı bile!

Veda Busesi
İki gün sonra Haldun Üstünel özel bir yatla Bodrum sahillerine yanaştı. Ardından yatına kimliği gizli tutulan iş adamıyla Didier Drogba bindi. Sonradan yaptığımız araştırmaya göre yat Chelsea patronu Abramoviç'in yatıydı ve Haldun Üstünel ile sıkı dost olduklarını bildiğimizden bu olay bizi şaşırtmamıştı. Haldun Üstünel ne kadar istifa da etmiş olsam da neticede bu kulübün ekmeğini yedim, son bir katkım olsun diyerek Drogba'yı, babasını ve dedesini 12 dakikada ikna ederek bu işi bitirdi. Yani Galatasaray taraftarına adeta bir "veda busesi" verdi!

Drogba'nın önümüzdeki hafta içinde Florya'ya geleceği ve idmanlara başlayacağı da sızan bilgiler arasında.

0 yorum: