4 Eylül 2008 Perşembe

Calderon Hesap Veriyor!

Her sene bir yıldız geleneğini sürdürmek isteyen fakat bunda başarılı olamayan Real Madrid'in başkanını oldukça sıkıntılı günler bekliyor. Ronaldo, Villa gibi forvetlerle ilgilendiği basına yansıyan fakat bizim ortaya çıkarttığımız Necati transferinde de ezeli rakibi Real Sociedad'a mağlup olan Real Madrid'de antremanlar neşesiz geçiyor.

Yıldızı Elden Kaçırdı

Tüm kulübün adeta seferber olduğu Necati transferinde ise Real Sociedad'ın büyük başarısı kulislerde konuşuluyor. Son anda araya girerek 1 yıllığına yıldız futbolcuyu kiralayan Real Sociedad, Necati'nin bonservisinin sona ermesinin ardından yüklü bir kontratla genç yıldızın kapısını çalacak. Tüm kulübü şimdiden seferber eden Sociedadlı yetkililer, 2010 yılına kadar transfer yapmama kararı aldı.

Seneye Çok Farklı Olacak



Calderon ise yıldızın bonservis problemini şimdiden halletmek için kolları sıvadı. Hatırladığınız gibi taraftarlar, "Herkes gider biz kalırız" diyerek kulüp binasına yürümüş ve oturma eylemi yapmıştı. Ancak Calderon'un, "Seneye Necati bizde" açıklamasının ardından dağılan taraftarlara, "Gelseydi uyumlu bir forvet hattımız olurdu." diyerek Nistelrooy'da destek vermişti.

0 yorum: