4 Aralık 2008 Perşembe

Yine Yeni Yeniden BombaTransfer!

Sevgili BombaTransfer okurları;

Uzun süredir sizden ayrı kaldık. Yeri geldi Ergenekon'dan alındık, yeri geldi kulüp başkanlarının adamları tarafından susturulduk ancak artık en doğru ve en çarpıcı gelişmeleri almanıza bir engel kalmadı. Çünkü biz BombaTransfer olarak gemileri yaktık! Evet burdan herkese sesleniyoruz! KORKMUYORUZ!

Arda'nın arabasına yerleştirilen bomba düzeneği son anda imha edildi, bendeniz Genç kafamı sıyıran kurşunlardan kaçarken bacağımdan isabet aldım ve birkaç aydır yürüyemiyorum. Scapula ise tam 39 gün işkenceye maruz kaldı. Ama yılmıyoruz, en doğrunun peşinden koşmaya devam ediyoruz.

BİZ DEMİŞTİK

Evet sevgili okurlar, bombatransfer yanılmadı, Necati'ye 10 numaralı Real formasını aylar öncesinden giydirmiştik, ve NEC10, REALNEC adlı ürünlerin satışa çıkacağını duyurmuştuk. Sonuç ortada..
Geçmiş haberlerimize bakarsanız hiçbir kulüp tarafından yalanlanmadığımızı, aksine her iddiamızın bir süre sonra gerçeğe kavuştuğunu göreceksiniz.

OLAY YARATACAĞIZ

Galatasaray'da devre arasında neler olacak? Fenerbahçe'nin "dede"sinin yerine gelecek hoca kim? Bir zamanlar beraber fırtınalar estirmiş iki orta saha oyuncusu tekrar mı buluşacak?

İşte bu ve bunun gibi birçok gelişme bombatransfer ekranlarında olacak.

Bizi takip edin, gerçekten şaşmayın!

2 yorum:

makduman dedi ki...

Genç, İtalyan basınında Ankaragücü'nden istifa eden Ünal Karaman'ın Real Madrid'in başına geçeceği konuşuluyor. Size gelen duyumlar nedir?

10 Aralık 2008 09:32
makduman dedi ki...

Benim bilgi yalan çıktı. İtalyan'ların kolpasıymış. Zaten gerçek olsa ilk sizden duyardık :)

13 Aralık 2008 02:37