23 Aralık 2008 Salı

Kewell'in Ümidi Yok!

Derbi galibiyeti ile moral depolayan Galatasaray'da iki yıldızı kaybetmenin şoku yaşanıyor. Önce Ümit ile yollarını ayıran Galatasaray, Kewell ile de ayrılık noktasına geldi. İşte pazartesi gününden itibaren yaşananlar:

Fanatik: Galatasaray'da Karan Bombası!


Türkiye'nin en çok okunan ve güvenilir gazetesi Fanatik, bugün verdiği haberle Galatasaraylıları şok etti. İşte o haber:

Geçtiğimiz sezon başı Necati Ateş´i, bu sezon başı ise Hakan Şükür´ü gönderen Galatasaray Yönetimi, Ocak´ta da bir başka golcüsüyle yollarını ayırabilir.

Geçtiğimiz sezon başı Necati Ateş’i, bu sezon başı ise Hakan Şükür’ü gönderen Galatasaray Yönetimi, Ocak’ta da bir başka golcüsüyle yollarını ayırabilir. Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının hedefindeki yeni isim, Ümit Karan... Milan Baros transferiyle geri planda kalan Ümit’in de kadroya giremediği için yakın çevresine dert yandığı ve “Benim için Galatasaray defteri kapanmıştır” dediği öğrenildi. Gece hayatı nedeniyle yöneticilerle ters düşen Karan, bu sezon ligde 8 maçta 380 dakika forma giyerken, hiç gol atamadı.

Bu haberden sonra Ümit'in apar topar tesislerden ayrıldığı ve ayrılırken hafiften sektiği gözlendi. Ümit'in antremanlara çıkmamak için sakatlık bahanesini kullandığı biliniyordu.

Kewell: Ben de Yokum!


Bu haberle tüm Florya karışırken, kara haber Ümit'in en yakın arkadaşı Harry Kewell'ın da kulağına gitti. Ümit'in oda arkadaşı ve kader yoldaşı olan Kewell'ın, Ümit'i arayarak: "Merak etme, her zaman senin yanındayım. İngiltere'den ikimize de teklif var. Arda yüzünden sol kanatta oynayamadığım için sıkıntılıyım. Ben de Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum." dediği iddia edildi.

Sakatlığı yüzünden yöneticilerle ters düşen Kewell'ın İngiltere'nin önemli üç kulübü ile görüşmelerde bulunduğu ve ikilinin her an transfer olabileceği konuşuyor. Skibbe'nin bu ayrılıklara nasıl tepki vereceği ise şimdilik merak konusu.

0 yorum: