4 Aralık 2008 Perşembe

Guiza'nın Derdi Başka


Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da başarıyı hedefleyerek Euro2008'in efsanesi Luis Aragones ile flaş golcü Guiza'yı kadrosuna katmıştı. Bekleneni veremeyen ikiliden "Dede" olarak anılan Aragones'in güven veren duruşu ve futbolcularla olan diyaloğu ise sezon başında Fenerbahçe taraftarına Arthur Zico'yu unuttururken, Daniel Guiza ise forma satışları ile beklenen patlamayı yapmıştı. Fakat üst üste gelen başarısız sonuçlar hem taraftarın, hem de Aziz Yıldırım'ın moralini bozdu. Camiaya yakın kaynakların belirttiğine göre ise Guiza-Aragones ikilisinin arasına kara kedi girdi.

Tek Başına Yapamadı

İddialara göre Guiza, sıkça hocasına ileride çok yalnız kaldığından yakınıyordu. En son derbi maçında çıkan tartışma ise tarafların arasındaki bütün bağları koparmaya yetti. Beşiktaş maçından sonra bir golle soyunma odasına gelen Guiza, takım arkadaşlarıyla birlikte kutlama yapıyordu. Aragones tüm takıma hitaben yaptığı konuşmada, "Hepinizin alnından öpüyorum. Biraz daha şanslı olsak bu maç 4-1 bile bitebilirdi." derken, sitemin kendisine olduğunu anlayan Guiza küplere bindi.

Yemini Var


"Tüm İspanya yaptığın hareketi konuşuyor. Hiçbir İspanyol'un duası bizimle değil. Hacı olacağını söylemene rağmen bunu yapmadın. Şimdi kaçırdığım goller, yediğimiz talihsiz goller hep senin suçun..." şeklinde çıkışan Guiza'yı Aragones'in, "O golü kaçırmak için İsa'nın karşında dirilmiş olması gerekiyordu. Kendi cenabetliğini bana yıkma." şeklindeki cevabı iyice sinirlendirdi. Aziz Yıldırım'a basında çıkan haberleri gösteren Guiza, hocanın bir an önce yollanmasını isterken, Aragones'in kalmaya niyetli olmadığı ve tazminatını alabildiği anda istifa edeceği konuşuluyor.

0 yorum: