Calderon Hesap Veriyor!

Her sene bir yıldız geleneğini sürdürmek isteyen fakat bunda başarılı olamayan Real Madrid'in başkanını oldukça sıkıntılı günler bekliyor. Ronaldo, Villa gibi forvetlerle ilgilendiği basına yansıyan fakat bizim ortaya çıkarttığımız Necati transferinde de ezeli rakibi Real Sociedad'a mağlup olan Real Madrid'de antremanlar neşesiz geçiyor.

Yıldızı Elden Kaçırdı

Tüm kulübün adeta seferber olduğu Necati transferinde ise Real Sociedad'ın büyük başarısı kulislerde konuşuluyor. Son anda araya girerek 1 yıllığına yıldız futbolcuyu kiralayan Real Sociedad, Necati'nin bonservisinin sona ermesinin ardından yüklü bir kontratla genç yıldızın kapısını çalacak. Tüm kulübü şimdiden seferber eden Sociedadlı yetkililer, 2010 yılına kadar transfer yapmama kararı aldı.

Seneye Çok Farklı Olacak



Calderon ise yıldızın bonservis problemini şimdiden halletmek için kolları sıvadı. Hatırladığınız gibi taraftarlar, "Herkes gider biz kalırız" diyerek kulüp binasına yürümüş ve oturma eylemi yapmıştı. Ancak Calderon'un, "Seneye Necati bizde" açıklamasının ardından dağılan taraftarlara, "Gelseydi uyumlu bir forvet hattımız olurdu." diyerek Nistelrooy'da destek vermişti.
Devamı...

Eskiler Gündeme Geldi

Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. Her geçen dakika başka bir isim gündeme gelirken, Skibbe'nin her an yollanabileceği camia içinde sıkça konuşulur oldu. Gelen bilgilerin kimi yönetim tarafından bile doğrulanırken, kimisi de hemen reddedildi. Bu isimlerin hepsi ise camianın içinde onaylanan isimler. İşte Bombatransfer ofisine gelen bazı duyumlar:

Arda - Lucescu Yolda


Sabah ofise geldiğimde arkadaşları hummalı bir çalışma içinde buldum. Bana gece gelen bilgilerin ofise geldiğini düşünmüştüm fakat yanılıyordum. Mircea Lucescu ismi dışında 3-4 isim araştırılıyordu. Bana gelen duyumu arkadaşlarımla paylaştım ve hemen araştırmaya koyuldum. Elimde Galatasaray'ın zaten düşündüğü bir proje vardı ve bu haberi yönetimden 2-3 kişi onaylamıştı. Bana göre Lucescu, %90 bitti ve Ocak ayında Galatasaray'ın başına geçecek.

Genç - Hagi Geliyor


Genç ise Hagi'nin geleceği konusunda garanti veriyordu. Sami Yen'deki maçta taraftarlardan etkilenen ve yönetime, "Ben bu takımı şahlandırırım." şeklinde garanti veren Hagi, birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek ve UEFA kupası maçlarında takımın başında olacak. Genç, şimdilik bu haberin gizli tutulduğunu fakat Adnan Polat'a çok yakın kaynakların bu haberi onayladığını söylüyor.

Scapula - Derwall ile Anlaşıldı


Scapula ise Galatasaray'ın eski günlere dönmek için sorunun köküne inileceği ve Efsane hoca Jupp Derwall'in her an imzaya gelebileceğini bildirdi. Yönetimin bir toplantı yaparak bu isim üzerinde oy birliği ile karar aldığını belirten Scapula, bu konuda bize garanti veriyordu. Öğleden sonra yaptığımız araştırma sonucunda Derwall'in vefat ettiğini öğrendik. Bu nedenle bu transfer şimdilik suya düşmüş gözüküyor. Fakat kulislerde bu transferin çok yerinde olabileceği konuşuluyor.

Camiaya çok yakın isimler ise Cevat Hoca'nın Adnan Sezgin ile bir görüşme yaparak, "Göreve her zaman hazırım. Geçen sene taraftarımız beni çok etkilemişti, bu sene de onları üzmek istemem." dediğini belirtiyor. Sezgin'in şimdilik bir cevap vermediği, fakat yukarıda sayılan üç isimle anlaşma olmaması durumunda takımın Cevat Güler'e emanet edileceği düşünülüyor.
Devamı...