19 Haziran 2010 Cumartesi

Kewell Banko, Raul Plase

Schuster'i takımın başına getiren, Q7 sayesinde taraftarlar ile barış imzalayan Beşiktaş yönetimi bu yazın flaş transferlerini yapıp kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Hocanın belli olmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren yöneticilerin sohbetlerinde iki isim öne çıkıyor. Camiaya yakın isimlerin bize ilettiğine göre bu iki isim de Beşiktaşlıları sevinçten çılgına çevirebilecek isimler.

Banko: Kewell Beşiktaş Yolunda

Duyduğumuzda kulaklarımıza inanamadık, ama araştırdığımızda doğru olduğunu gördük. Galatasaray ile sözleşmesi biten, Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray ile sözleşme yenileyeceğini düşündüğümüz Kewell, Güney Afrika'dan yolladığı mesajla bizleri şaşkına çevirdi. Mesaj, Kewell ile Beşiktaş flörtünü adeta doğruluyordu. Habere devam etmeden önce mesajları yayınlayalım:


Mesajların Türkçe çevirisi ise şu şekilde: "Beşiktaş Avrupa'nın önemli bir kulübü ve birçok imkanı var. Schuster her yönüyle mükemmel bir hoca. Şu anda sadece Dünya Kupası'nı düşünüyorum dostum, fakat gelen teklifleri de değerlendirmem lazım. Türkiye'de kariyerime devam edeceğim için çok heyecanlıyım."

Galatasaray yönetimine ise bu konu ile ilgili bir panik havası hakim. Haberi bizden öğrenen Adnan Sezgin, "Kewell şu anda Dünya Kupası'nda ve bize sözleşmesi ile ilgili bir tarih vermedi" derken, başkan Adnan Polat "Kewell giderse misillememiz çok ağır olur. Herkes bilir ki bizim de elimiz armut toplamıyor" şeklinde konuştu.

Plase: Raul'un Tek Derdi Var

Schuster'in kadroda mutlaka istediği Raul ise Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor. Maddi olarak hem kulüp ile hem de futbolcu ile bütün pürüzleri gideren yönetimi ise Raul'un tek bir isteği zor durumda bırakıyor. Schuster'den kaptanlık sözü alan ve bunun ardından diğer bütün teklifleri geri çeviren Raul, Başkan Demirören'den duyduğu haberle kararını tekrar gözden geçireceğini yakın çevresine söyledi. Türkiye'de takımın lideri ve taraftarın sevgilisi İbrahim Üzülmez'in kaptanlıktan vazgeçmeyeceğini Raul'e ileten Demirören, futbolcunun düşünmek istemesi üzerine Türkiye'ye döndü.

Schuster ile telefonda görüşen ve kaptanlığı mutlaka istediğini belirten Raul ise şimdilik transfer görüşmelerini durdurmuş durumda. Ailesi ile görüştükten sonra son kararını vereceğini açıklayan Raul, "İbrahim takımın kaptanı olabilir, ama ben de kaptan olarak geliyorum. Hocamız bu onuru kime layık görürse kaptanlık onun hakkı olur" diyerek kendine güvenini ortaya koydu.

0 yorum: