5 Ağustos 2008 Salı

2012'ye Doğru Transfer Atağı



Karşıyaka'da 2012 sezonunun heyecanı şimdiden başladı. Türkiye'de şampiyonluk, kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka yönetimi transferde işi sıkı tutarak taraftarı mutlu etmek istiyor. Yüzüncü yılında bu üç kulvarda kayıpsız ilerlemek isteyen İzmir ekibi transfere defanstan başladı.

Milan'da Panik


Defansı tecrübeli isimlerden oluşturmak isteyen Reha Kapsal, yönetime raporunu sundu ve Milan'ın tecrübeli isimleri Paolo Maldini(40) ve Alessandro Costacurta(42) ile anlaşmaya vardı. Oldukça heyecanlı oldukları açıklanan yıldızların, özellikle yeniden ateşli bir taraftar grubunun önüne çıkacak olmaktan çok mutlu oldukları bildirildi. Bir giyim mağazasının açılışında transferi hakkında yorum yapan Maldini hedefleri olan bir kulübe transfer olduğunu belirtirken, Costacurta İzmir'in kendisini bozmayacağını çünkü aklında sadece futbol oynamak olduğunu söyledi.

FIFA'dan İyi Haber


40 yaşından daha yaşlı futbolcuların bonservis ücreti ödemeden istediği takıma gidebileceğini kararlaştıran FIFA'nın bu kararı ise Karşıyaka'nın oldukça işine yaradı. Yıldızlardan kurulu bir Karşıyaka hayalleyen taraftar ise şimdiden 2012'de şampiyonluk türküleri söylemeye başladı. Taraftar sitelerinde muhteşem iki yıldız alındığı ağırlıklı bir görüş olarak dikkat çekerken, "Bizi artık sadece Marduk engelleyebilir." yorumu, Karşıyaka'nın ne kadar hazır olduğunu gözler önüne serdi.

0 yorum: