1 Ağustos 2008 Cuma

"Benzema"z Kimse Sana...


Artık Beşiktaş taraftarlarının söyleyeceği yeni bir beste var. Çarşı'nın patronu Alen'in "Geri Geliyoruz Ulan!" açıklamasının ardından taraftarına jest yapmak isteyen başkan Yıldırım Demirören, kurmaylarını acilen Fransa'ya yolladı ve forvet hattına ses getirecek bir transfer yapılması için emir verdi.


Önce Henry


Ülkesinde tatilde bulunan Henry'nin evine sürpriz ziyarette bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, yıldız oyuncu için kulübün bütün olanaklarını seferber etti. Hocasıyla telefonla görüşen Henry, Guardiola'nın " Sen bana lazımsın. Takımın abisi olacaksın, yeni gelenlere Barcelonalı olmak ne demek öğreteceksin." cevabını alınca çaresizce bu teklifi reddetti.


Rota Benzema


Apar topar Henry'nin evinden çıkan yöneticiler, Lyon kentine hareket etti ve Karim Benzema'yla görüşme yaptı. Transferi konusunda oldukça heyecanlanan Benzema, teklifi hiç düşünmeden kabul etti. Bir dönem Beşiktaş'ta top koşturan ve Lyon'da da oynayan Carew, teklifi kabul etmesi gerektiğini, Beşiktaş'ın çok büyük bir camia olduğunu ve çok ateşli bir taraftar grubunun bulunduğunu söylemesi üzerine Benzema kendisini 2+1 yıllığına Beşiktaşlı yapan kontrata imzasını attı.


Karim Benzema önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek ve görkemli bir törenin ardından taraftara ve basına tanıtılacak.

0 yorum: