1 Ağustos 2008 Cuma

Taklacı'da Sona Doğru


Transfer döneminde adeta şov yapan ve taraftarının yüzünü güldüren Galatasaray'da yıldız avı sürüyor. Son olarak forvet arayışlarına başlayan Haldun Üstünel, İtalya'dan yurda dönmeden Nijerya'ya yola çıktı ve Martins transferinde büyük aşama kat etti. Bir Galatasaray maçında yıldızı parlayan Obafemi Martins ise sarı kırmızılı kulübe hiç düşünmeden "evet" cevabını verdi.

Emre'yi Aradı

Bu transferin arkasında ise ilginç bir isim yatıyor. Martins, transferini eski bir Galatasaraylı olan Emre Belözoğlu'na danıştı. Newcastle United'da beraber top koşturan ikili, çok yakın arkadaş olmuş ve Emre'nin takımdan ayrılmasının ardından Martins'de ayrılmak istediğini açıklamıştı. "Stop Racism" reklamlarında beraber oynayan ikili, kamplarda da aynı odayı paylaşıyordu. Üstünel'in teklifinin hemen ardından telefonla Emre'yi arayan Martins, "Sakın düşünme. Galatasaray senin aradığın takım, arkadaşlık üst düzeydedir. Avrupa yeniden seni konuşacak." sözlerinin üzerine Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.


Bonservisi Sorun Oldu


Yıldız golcüyü bırakmak istemeyen Newcastle United ise bu transferi web sitesinde yalanladı. http://www.obafemimartins.nj/ adlı web sitesinde kulübünü adeta yalanlayan Martins'in siteye Türkçe dil seçeneği eklemesi ve sevdiği mekanlar bölümüne Ayasofya ile Topkapı Sarayı'nı eklemesi haberimizi doğrular nitelikdeydi.

0 yorum: