Kewell'in Ümidi Yok!

Derbi galibiyeti ile moral depolayan Galatasaray'da iki yıldızı kaybetmenin şoku yaşanıyor. Önce Ümit ile yollarını ayıran Galatasaray, Kewell ile de ayrılık noktasına geldi. İşte pazartesi gününden itibaren yaşananlar:

Fanatik: Galatasaray'da Karan Bombası!


Türkiye'nin en çok okunan ve güvenilir gazetesi Fanatik, bugün verdiği haberle Galatasaraylıları şok etti. İşte o haber:

Geçtiğimiz sezon başı Necati Ateş´i, bu sezon başı ise Hakan Şükür´ü gönderen Galatasaray Yönetimi, Ocak´ta da bir başka golcüsüyle yollarını ayırabilir.

Geçtiğimiz sezon başı Necati Ateş’i, bu sezon başı ise Hakan Şükür’ü gönderen Galatasaray Yönetimi, Ocak’ta da bir başka golcüsüyle yollarını ayırabilir. Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının hedefindeki yeni isim, Ümit Karan... Milan Baros transferiyle geri planda kalan Ümit’in de kadroya giremediği için yakın çevresine dert yandığı ve “Benim için Galatasaray defteri kapanmıştır” dediği öğrenildi. Gece hayatı nedeniyle yöneticilerle ters düşen Karan, bu sezon ligde 8 maçta 380 dakika forma giyerken, hiç gol atamadı.

Bu haberden sonra Ümit'in apar topar tesislerden ayrıldığı ve ayrılırken hafiften sektiği gözlendi. Ümit'in antremanlara çıkmamak için sakatlık bahanesini kullandığı biliniyordu.

Kewell: Ben de Yokum!


Bu haberle tüm Florya karışırken, kara haber Ümit'in en yakın arkadaşı Harry Kewell'ın da kulağına gitti. Ümit'in oda arkadaşı ve kader yoldaşı olan Kewell'ın, Ümit'i arayarak: "Merak etme, her zaman senin yanındayım. İngiltere'den ikimize de teklif var. Arda yüzünden sol kanatta oynayamadığım için sıkıntılıyım. Ben de Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum." dediği iddia edildi.

Sakatlığı yüzünden yöneticilerle ters düşen Kewell'ın İngiltere'nin önemli üç kulübü ile görüşmelerde bulunduğu ve ikilinin her an transfer olabileceği konuşuyor. Skibbe'nin bu ayrılıklara nasıl tepki vereceği ise şimdilik merak konusu.
Devamı...

Efsane Geri Dönüyor!


İç Huzursuzluk

Bu sene olay yaratan bir biçimde Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'nun sürekliliğinin olmaması ve diğer futbolculardan çok para alması huzursuzluk yarattı. Senede 750.000 dolar alan Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz'ın başkanın kapısını çalarak "Başkanım, biz burada ölümüne oynuyoruz, canımızı dişimize takıyoruz ancak bu adam bir maç var öteki maç yok, bu böyle olmaz" diyerek rest çekmesi yönetimi harekete geçirdi.


Gönderiliyor!

Kendisinden beklenen performansı veremeyen, bu sene sadece ligde 1 golü bulunan Emre'nin devre arasında gönderileceği kesinleşti. Haberi aldığında fazla üzülmediğini belirten Emre, ligin ikinci yarıda eski abileri Arif Erdem ve Okan Buruk'un takımı olan İstanbul Büyükşehir Belediye forması giyecek. Yıllık 200.000 dolar karşılığında imzalanan ön mukavele sonrası telefonlarımıza konuşan Emre'nin açıklamaları şöyle:


Bombatransfer: " Hayırlı olsun öncelikle Emre, ne diyeceksin bu konu hakkında? "


Emre Belözoğlu: " Teşekkür ederim abi, zaten küçükken çöp toplamaya gelen belediye işçilerine hep yardım ederdim, şimdi turuncu formamı giymekten gurur duyacağım. "


BT: " Sence sana karşı haksızlık yapıldı mı? "


EB: " Kesinlikle yapılmadı abi, ben Fener'i canımdan çok severim bunu biliyorsunuz. Umarım bu sene şampiyon oluruz. Ben Fenerle duygusal bağlantıdayım, aşığım , o yüzden kırgınlık olamaz."


BT: " Peki sözleşme imzaladığın miktar konusunda ne düşünüyorsun? "


EB: " Dediğim gibi küçükken asla yere çöp atmazdım bu yüzden çocukluğumdan beri belediyeye karşı büyük sempatim var. Ben Florya'da o takımın formasını giyerken de belediye otobüslerini kullanıyordum zaten. O yüzden ücret önemli değil. Düğün masraflarını karşılasın yeter. "


BT: " Ya Belediyespor? "


EB: " Bence çok iyi takımız, zaten hocamız Arif abi, ayrıca ben burada tekrar Okan Abi'mle oynayacağım için çok memnunum. Bir dönem o takımda ve Inter'de beraber oynamıştık ve Avrupa'yı kasıp kavurmuştuk, şimdi tüm amacım İBB'yi hakettiği yere yani önümüzdeki sene UEFA kupasına taşımak. En büyük hayalim final oynamak UEFA'da."


BT: " Teşekkürler Emre, başarılar."


EB: " Sağolun abi."


Son not olarak Emre'nin gerçek bir Fenerbahçeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu olduğunu ve Galatasaray'ın adını dahi söylemediğini belirtelim.
Devamı...

Guiza'nın Derdi Başka


Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da başarıyı hedefleyerek Euro2008'in efsanesi Luis Aragones ile flaş golcü Guiza'yı kadrosuna katmıştı. Bekleneni veremeyen ikiliden "Dede" olarak anılan Aragones'in güven veren duruşu ve futbolcularla olan diyaloğu ise sezon başında Fenerbahçe taraftarına Arthur Zico'yu unuttururken, Daniel Guiza ise forma satışları ile beklenen patlamayı yapmıştı. Fakat üst üste gelen başarısız sonuçlar hem taraftarın, hem de Aziz Yıldırım'ın moralini bozdu. Camiaya yakın kaynakların belirttiğine göre ise Guiza-Aragones ikilisinin arasına kara kedi girdi.

Tek Başına Yapamadı

İddialara göre Guiza, sıkça hocasına ileride çok yalnız kaldığından yakınıyordu. En son derbi maçında çıkan tartışma ise tarafların arasındaki bütün bağları koparmaya yetti. Beşiktaş maçından sonra bir golle soyunma odasına gelen Guiza, takım arkadaşlarıyla birlikte kutlama yapıyordu. Aragones tüm takıma hitaben yaptığı konuşmada, "Hepinizin alnından öpüyorum. Biraz daha şanslı olsak bu maç 4-1 bile bitebilirdi." derken, sitemin kendisine olduğunu anlayan Guiza küplere bindi.

Yemini Var


"Tüm İspanya yaptığın hareketi konuşuyor. Hiçbir İspanyol'un duası bizimle değil. Hacı olacağını söylemene rağmen bunu yapmadın. Şimdi kaçırdığım goller, yediğimiz talihsiz goller hep senin suçun..." şeklinde çıkışan Guiza'yı Aragones'in, "O golü kaçırmak için İsa'nın karşında dirilmiş olması gerekiyordu. Kendi cenabetliğini bana yıkma." şeklindeki cevabı iyice sinirlendirdi. Aziz Yıldırım'a basında çıkan haberleri gösteren Guiza, hocanın bir an önce yollanmasını isterken, Aragones'in kalmaya niyetli olmadığı ve tazminatını alabildiği anda istifa edeceği konuşuluyor.
Devamı...

Yine Yeni Yeniden BombaTransfer!

Sevgili BombaTransfer okurları;

Uzun süredir sizden ayrı kaldık. Yeri geldi Ergenekon'dan alındık, yeri geldi kulüp başkanlarının adamları tarafından susturulduk ancak artık en doğru ve en çarpıcı gelişmeleri almanıza bir engel kalmadı. Çünkü biz BombaTransfer olarak gemileri yaktık! Evet burdan herkese sesleniyoruz! KORKMUYORUZ!

Arda'nın arabasına yerleştirilen bomba düzeneği son anda imha edildi, bendeniz Genç kafamı sıyıran kurşunlardan kaçarken bacağımdan isabet aldım ve birkaç aydır yürüyemiyorum. Scapula ise tam 39 gün işkenceye maruz kaldı. Ama yılmıyoruz, en doğrunun peşinden koşmaya devam ediyoruz.

BİZ DEMİŞTİK

Evet sevgili okurlar, bombatransfer yanılmadı, Necati'ye 10 numaralı Real formasını aylar öncesinden giydirmiştik, ve NEC10, REALNEC adlı ürünlerin satışa çıkacağını duyurmuştuk. Sonuç ortada..
Geçmiş haberlerimize bakarsanız hiçbir kulüp tarafından yalanlanmadığımızı, aksine her iddiamızın bir süre sonra gerçeğe kavuştuğunu göreceksiniz.

OLAY YARATACAĞIZ

Galatasaray'da devre arasında neler olacak? Fenerbahçe'nin "dede"sinin yerine gelecek hoca kim? Bir zamanlar beraber fırtınalar estirmiş iki orta saha oyuncusu tekrar mı buluşacak?

İşte bu ve bunun gibi birçok gelişme bombatransfer ekranlarında olacak.

Bizi takip edin, gerçekten şaşmayın!
Devamı...