24 Mayıs 2008 Cumartesi

Arif Çoban Artık Eflatunlar İçin Savaşacak


İnegölspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak gerek takım arkadaşlarıyla, gerek de taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Arif Çoban'ın yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelerek Eyüpspor'a imza atması bekleniyor.


İnegolspor taraftarlarının nabzının attığı inegolsporum.com sitesinde eleştirilen Arif, özellikle Bozüyükspor maçında kaçırdığı gollerle taraftarını çileden çıkardı. Aklının İstanbul'da olduğu yakın çevreleri tarafından doğrulansa da taraftarı ona çok güvenmiş ve hatta bir yaşlı teyze "O Bursa'nın çocuğudur, bir yere gidemez giderse bacaklarını kırarım" demişti. Ancak Reina'nın da yaz sezonunu açmasıyla beraber Arif Çoban kendisine Eyüpspor'dan gelen astronomik teklifi reddedemedi. İnegölspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Arif, Eyüp'de 2 oda 1 salon ev, antrenman tesislerine ulaşım için gereken aylık akbil ve oturduğu evin karşısındaki antep sofrası'nda haftada bir bedava yemek içeren bu teklifle kendisini 3 seneliğine "Eflatun" yapan sözleşmeye imza attı.


Eyüpspor başkanı Ahmet Malatyalı transfer hakkında şöyle konuştu:

"Yırtıcı santrafor arıyorduk, bulduk. Kadrodaki revizyon bu transferle başlamış oldu. 4 Sene sonra dünya kupasında mücadele edecek bir Eyüpspor'un temellerini atmaya başladık."

Bu açıklamadan sonra kendisine Gaziosmanpaşa Haber gazetesi muhabirinin dünya kupasında kulüplerin değil ülkelerin mücadele ettiğinin hatırlatması üzerine sinirlenen Malatyalı, Gaziosmanpaşa Haber gazetesinin tesislere girişini yasakladı.

0 yorum: