29 Mayıs 2008 Perşembe

Yattara Planı!

Bombatransfer ekibi olarak yine ortalığı sarsacak bir haberle karşınızdayız. Bu çok gizli operasyonu sadece bombatransfer ekibi biliyor ve artık bütün dünyaya açıklıyoruz. Trabzonsporlu taraftarlar bu haberle coşacak belki de sokaklara dökülecek... İşte dakika dakika o müthiş plan..

28 Mayıs - Saat 00:01
Son sürat transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor; bonservisi elinde ve çok yetenekli futbolcular ararken asbaşkan Hayrettin HACISALİHOĞLU'nun aklına bir plan gelir. Saat gece 12'yi geçer geçmez aniden uyanan asbaşkan apar topar telefonuna koşar ve başkan Sadri ŞENER'i arar.

Saat 00:22
Israrla telefonu çalan Sadri ŞENER, uykusundan zar zor kalkar ve telefona koşar. Eşi ve çocukları ise panik yapıp merak ederler ne olduğunu. Ve işte saatler süren müthiş plan başkana böyle ulaşır. Diyaloğun planla ilgili kısmı şu şekilde:

H.H.: Başkanım, Yattara'yla 2011'e kadar sözleşmemiz var değil mi? Şimdi biz Yattara'dan iyisini mi bulacağız, madem bonservissiz futbolcu arıyoruz, önce feshedelim kontratını, serbest kalsın, sonra kulübe imza attıralım.
S.Ş.: Çok doğru söylüyorsun Hayrettin, hemen menajerini ve Yattara'yı ara, kulübe gelsinler, sen de gel bu iş bitsin.
H.H.: Tamam başkanım görüşmek üzere.

Saat 01:34
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başkanın odasında tarihi toplantı gerçekleşir. Yattara sözleşmesi gereği 3.2 milyon avro serbest kalma ücreti alacak, ardından yeni bir kontratla kulübe tekrar kazandırılacak. Bu teklifi duyunca Yattara ve menajeri göz göze gelir ve ikisi de aynı anda tamam der. Şaşkınlıkları yüzünden okunur. Ardından imzalar atılır ve Yattara serbest kalır.

Saat 02:41
Tam bir saat 7 dakika boyunca Yattara'nın bonservisi aranır. Gergin geçen bekleyişin ardından odacı Dursun bonservisi bulur ve başkan bonservisi Yattara'ya verir. Yattara kapıdan çıkar ve geri gelir, bonsevisi elinde olan ve böyle kaliteli bir futbolcuyu kaçırmak istemeyen Trabzonsporlu yetkililer hemen transferi onaylarlar ve Yattara kendisini 2011 yılına kadar Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi imzalar.

Saat 03:23
Olayın haberini alan bir grup Trabzonspor taraftarı, başkan ve yönetim kurulu lehine tezahuratlar yapar ve yakaladıkları dört kilo hamsiyi odacı Dursun'a emanet ederler.

Saat 04:15
Eli çabuk olan Dursun, bir çırpıda ızgara bulup hamsileri kızartır ve bu mükemmel plan doyasıya kutlanır.

Bombatransfer ekibi olarak bu müthiş haberi dünyada ilk defa yayınlamaktan gurur duyarız.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Genç Hamsiler Olarak Çok Gurulandık Sitesinizi Merakla Takip Ediyoruz Bomba Haber Ekibine Tskler



Genç Hamsiler

Laz Bakkal

29 Mayıs 2008 20:19
Nazmi Hasdemir dedi ki...

bu transfer sanırım saat 12 den çnce gerçekleşti,yoksam hamsının kafası 12 den sonra çalışmaz. buyuk akıl ne dıyelım. Lazdan beklenmeyen buyuk akıl.

29 Mayıs 2008 21:59