24 Mayıs 2008 Cumartesi

Pato Bayramiçspor'a yakın


Geçirdiği başarısız sezondan sonra, efsane başkan Kudret Bıyık'ın talimatıyla kadrosunda köklü bir revizyona giden Bayramiçspor transfer çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz hafta Assos Esnafspor'un sol beki manav Ragıp'ı kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekibin Nahiye'yi ayağa kaldıracak yeni bir ismin peşinde olduğu öğrenildi.



Camiaya yakın isimlerden alınan bilgiye göre ismi sır gibi saklanan yeni transfer Brezilyalı genç yetenek Alexandre Pato'dan başkası değil. Milan'da mutlu olmadığı bilinen Pato'nun Bayramiçspor'a önce menajerlerle haber gönderdiği, daha sonra ise başkan Kudret Bıyık'ın cep telefonunu gizli numaradan çaldırıp kapatarak bu transfere yeşil ışık yaktığı belirtiliyor. Bu transferde mali kaynak sorununu Serim Bakkaliye sponsorluğu ile aşmayı planlayan başkan Bıyık'ın yakınlarına "Bu transferin gerçekleşmesi durumunda forma satışlarından elde edilecek gelir ile takım kadrosunun tümünün saçını adam gibi kestiricem" dediği öğrenildi.




BREZILYA BASINI DA TRANSFERİ DOĞRULADI

Brezilyanın yüksek traşlı spor gazetesi Globo da transfer görüşmelerini doğruladı. Pato'nun komşusuna dayandırılarak verilen haberde genç futbolcunun Milanlı yetkililerle bir telefon görüşmesi yaparak "Eğer Bayramiçsporla anlaşmazsanız gerekirse futbolu bırakırım ve İtalya'ya dönmem" dediği, o anda görüşmeyi dinleyen yakın çevresine ise "bak şimdi nasıl hemen anlaşıyolar" diyerek pis pis sırıttığı öne sürüldü. Haberde geçen "Pato'nun babasının önümüzdeki hafta Bayramiç'e gelerek 18 yaşındaki genç oyuncuya okul bakacağı" iddiası ise kafaları karıştırdı.

PATO KİMDİR?
Tam Adı Alexandre Rodrigues da Silva
Doğum Tarihi 2 Eylül 1989
Doğum Yeri Pato Branco, Brazil
Boy 1.79 m
Mevkisi Santrfor

Oynadığı Kulüpler

Yıl - Takım - Maç (Gol)*
2006–2007 Internacional 10 (6)
2007– AC Milan 18 (9)

0 yorum: