23 Mayıs 2008 Cuma

Ve Deco Eskişehir'de!


Barcelona tarafından satışa çıkartılan Deco, Süper Lig'e uzun bir aradan sonra çıkan Eskişehirspor ile her konuda anlaştı. Deco yarın TSİ 17:00 de İstanbul Atatürk Hava Limanı'na, ardından Başkent Ekspresi ile Eskişehir'e gelecek.


Geçen sezon başında 10 numara sıkıntısını Sergen Yalçın ile doldurmaya çalışan, Onursal Başkan Kemal Unakıtan'ın maddi destekleriyle bir çok yıldızı da kadrosuna katan Kırmızı Şimşekler; Sergen'den boşalan yeri ünlü Portekizli Deco ile dolduruyor. Kulübüyle her türlü sorununu çözen menajer Özgür Tulun, teknik direktör Nejat Biyediç'i de ikna edince transferle ilgili hiçbir problem kalmadı. Kendini geliştirebileceği bir kulübe gitmek isteyen Deco ise oğlunun ilerde Anadolu Üniversitesi'nde okutmak istediği için bu teklifi hiç düşünmeden kabul etti ve Marca gazetesine şu açıklamalarda bulundu.


"Transferim gerçekleştiği için çok mutluyum. Bunun için başkanıma çok teşekkür ediyorum. Her türlü kolaylığı sağladı. Eskişehirspor'un taraftarını herkes bilir, ben de artık bir kırmızı şimşeğim, gollerim artık Eses için." dedi.

0 yorum: