25 Mayıs 2008 Pazar

Renkleri Karıştırdılar, Transfer Yattı


Frank Lampard ve Didier Drogba'nın Sakarya hayali bir yanlışlık sonrası suya düştü! "Inter Değil Sakaryaspor!" başlığıyla manşetten girdiğimiz haber, kısa sürede dünya basınını sarsmış, ünlü gazetelerdeki spor müdürlerinin istifaları ardı arkasına gelmişti. Ajanslar yıkılmış, sporseverler Chelsea idman tesislerine akın etmişlerdi. Ve işte olay yaratan açıklamadaki yanlışlık ortaya çıkınca Sakaryaspor transferden vazgeçti.


Önceki haberimizde gördüğünüz gibi Lampard'ın menajeri kulübün renklerini mavi-siyah olarak açıklamıştı ve bu kulübün Sakaryaspor olduğu ortaya çıkmıştı. Kulübünün renklerinin daha ne olduğunun bilinmemesi Sakaryaspor kafilesini çılgına döndürdü. Londra'da Steve's Tea House'da çaylar içilmiş, tam el sıkışılacakken yapılan bu hatanın farkına varılması sinirleri alt üst etti. Hemen başkan Recep Hacıeyüpoğlu'nu ankesörlü telefondan arayan yöneticiler, başkanın "Toparlanın Gelin" talimatıyla hemen Sakarya'ya döndü.


Bu gelişmelerin ardından evinde terör estiren Lampard, 37 Ekran televizyonunu camdan aşağı attı. Lampard menajerini arayıp "Nasıl böyle bir hata yaparsın? Aklın neredeydi? Yeşil yerine nasıl mavi dersin?" diye bağırıp çağırdı. Aslen Kongolu olan ve ismi sır gibi saklanan menajer kendini şöyle savundu: "Benim anadilimde mavi ve yeşil birbirine çok yakın kelimeler. Karıştırmışım, Allah benim belamı versin." Bu konuşmadan sonra duygulanan Lampard menajerinden özür diledi ve Didier Drogba'yı da arayıp pub'da bir bira ısmarlayacağının sinyallerini verdi.

0 yorum: