25 Mayıs 2008 Pazar

Hastanebayırıspor'dan Şili çıkartması



Gelecek sene mahallesini Çanakkale Süper Amatör liginde temsil edecek olan 1. Amatör Ligi şampiyonu Hastanebayırıspor transferde rotayı Şili'ye çevirdi. Senelerdir istediği gibi bir 10 numara bulamayan şampiyon ekibin, transferde ezeli rakibi Mahmudiye Belediyespor'a müthiş bir çalım hazırlığı içinde olduğu konuşuluyor.








SÜPER ŞİLİLİ


Mahmudiye Belediyespor'un da peşinden koştuğu Şilili genç yetenek Matías Fernandez ile MSN üzerinden yapılan yapılan ilk görüşmelerin genelde olumlu geçtiği, futbolcunun bol bol smiley kullandığı ama henüz kamerayı açmaya veya fotoğraf göndermeye hazır olmadığı öğrenildi. Transfer komitesi başkanı Erdinç Urel muhabirimize verdiği demeçte "Fernandez görüştüğümüz oyunculardan birisi. Kendisini Football Manager'da buldum. İlk sene 220 K'ya aldığım Fernandez büyük gelişme gösterdi ve 3 sene sonra 4.5 milyona Almanya'ya sattım. Hesap ortada, turnayı gözünden vurduk." dedi.





MAHMUDİYE CEPHESİDEN TEPKİ

Muhabirimizin görüşme talebini önce reddeden, sonra rica minnet kabul eden Mahmudiye Belediye Başkanı Hüseyin Demirel, Hastanebayırlı yöneticilere sert çıktı. "Oyuncunun FM 2008'deki değeri ve başarısı malum, görünen köy kılavuz istemez" diyen Demirel, Fernandez'i önce kendisinin bulduğunu ve ismini forumlarda paylaştığı için bin pişman olduğunu belirtti. İddiasını oyununun save dosyalarından ispatlayabileceğini söyleyen Hüseyin Demirel sözlerini "Burdan hastanebayırı yetkililerine sağduyu ve delikanlılık çağrısı yapıyorum, Fernandez bizim hakkımızdır, önce biz bulduk." diyerek tamamladı. Başkan Demirel, kravatını nerden aldığına dair sorulara ise yanıt vermekten kaçındı.





MATÍAS FERNÁNDEZ KİMDİR?


İçi dışı bir, pırlanta gibi bir insandır.

0 yorum: