24 Mayıs 2008 Cumartesi

Fenerbahçelilere 3 Müjde!

VARAN 1: ERTUĞRUL SAĞLAM


Kulübe yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Zico ile yolların ayrılması kesinleşti. Onun yerine düşünülen en güçlü isim ise ne Scolari, ne de Luxemburgo. Başkan Aziz Yıldırım, rakipleri Beşiktaş'ın sevilen teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Polonezköy'de bir araya geldi ve gelecek sezonu konuştu. Sağlam'ın gelen teklif karşısında oldukça şaşırdığı, fakat bazı şartlarının kabul edilmesi durumunda elbette Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacağını söylediği gelen haberler arasında.

Fener'in başına gelecek ekipte Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü de bulunuyor. Bu operasyon ile rakibini tamamen bitirmeyi amaçlayan Aziz Yıldırım, şimdilik operasyonun gizli tutulmasını emretti.

VARAN 2: ARDA TURAN


Evet kesinlikle yanlış duymadınız! Galatasaray'ın yıldızı gelecek senelerde Fener için ter dökecek. Mahmut Uslu, iki gün önce kimselere gözükmeden İngiltere'ye uçtu ve başkandan haber beklemeye başladı. Bu transfer için Galatasaraylıları kızdıracak bir yol izlenecek. Newcastle ile anlaşan Uslu, hülle yöntemini kullanarak rakiplerini etkisiz bırakma amacında. Newcastle ile bütün pürüzler giderildi ve özellikle son maçlarda etkisiz kalan Maldonado'nun bir sezonluk bu takıma kiralanması kararlaştırıldı.

Genç yıldız ile Euro2008'in ertesinde konuşulacak fakat Arda'nın Galatasaray ile halledemediği bazı sorunların olduğu, özellikle sezon başında kızlarla görüntülenen Arda'nın gelen tepkileri unutamadığı konuşuluyor.

VARAN 3: GÖKHAN ÜNAL


Kayserispor'un yıldız golcüsünü kadrosuna katmak için var gücüyle çalışan yönetim bu transferde de büyük aşama kaydetti. Kayserispor başkanı Recep Mamur ile görüşmelerin,n gayet olumlu geçtiğini belirten kulüp içerisinden güvenilir bir kaynak, bu transferin %90 bittiğini düşündüğünü açıkladı. Galatasaray'ın Kayseri'yi yok sayarak bu transferi gerçekleştirmek istemesi Kayserispor camiasını çileden çıkarmıştı.

Gökhan, gelecek sezon Semih ile birlikte forma giyecek. Bilindiği gibi Kezman ile yolların ayrılması an meselesi. Ülkesine dönen Sırp yıldıza kendisine kulüp bulması birkaç gün içerisinde belirtilecek.

1 yorum:

makduman dedi ki...

Adamlar cidden istemişler Arda'yı çok şaşırdım :) ama işte sizin farkınız zaten bu, ilk sizden duyuyoruz transfer haberlerini, BombaTransfer'i bu yüzden seviyoruz...

4 Haziran 2008 18:12