24 Mayıs 2008 Cumartesi

Kartal'a Tanıdık Golcü

Seneye çok güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transferde durmak bilmiyor. İlk olarak Gençlerbirliği'nin yıldız futbolcusu Tuna Üzümcü'yü alarak savunma hattını kuvvetlendiren Karakartal, şimdi de gizliden gizliye yürüttüğü operasyonla asrın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Bir yandan Bebbe'nin transferinin önündeki engelleri çözmekle ilgilenen yönetici Mario Berk, diğer yandan tüm futbolseverlerin yakından tanıyıp izlemeye doyamadığı Kona'yı futbola geri dönmeye ikna etmeye ve Beşiktaşlıların rüyalarını süsleyen forvet hattını oluşturmaya çalışıyor: Bebbe - Kona.

Kona kimdir?

Tam adı: Andre Ngole Kona
Ülkesi: Zaire
Mevkii: Forvet
Kariyeri: Gençlerbirliği'nde 29 Ağustos 1993 ve 26 Mayıs 2001* yılları arasında oynadığı 147 maçta 12'si penaltıdan olmak üzere 74 gol
Toplamda 1993-2003 yılları arasında Türkiye'de oynadığı 275 maçta 100 gol.

Başta Gençlerbirliği olmak üzere, Antalyaspor, Diyarbakırspor ve İstanbulspor formalarını giyen ve etkili futbolyla rakiplerin korkulu rüyası olmayı başaran Kona, ayrıca bu yıllarda attığı gollerle Türkiye'de 100'ler kulübüne giren iki yabancı futbolcu biri olma şerefine de nail oldu.

*Beşiktaş'ın resmi sözleşmeyi 26 Mayıs'ın yıldönümünde imzalatıp Kona'ya jest yapması bekleniyor.

1 yorum:

Nazmi Hasdemir dedi ki...

afferin çocuklar. Spor medyasında bir eksiklik sayenizde giderilmiş oldu. Transfer borsası hakkında medyadan yalan haberler, yanlış haberler midemizi bulandırıyordu. Sizler gerçek haber vererek ilk elden bizleri aydınlatıyorsunuz. Siz olmasanız transferlerden haberimiz olmayacak.
Size bir tüyo vereyim, Lukunku boştaymış, Sarr'ın sorunları varmış en önemlisi dominic yorfa(adını lanetle herhalde yanlış yazdığım) Galatasary günlerini unutamamış teklif bekliyormuş. Bi kıyak daha yapıp sizin için futbolcu bakayım isterseniz

25 Mayıs 2008 00:21