3 Haziran 2008 Salı

Emre Planı Çıldırtacak!

Son günlerde basında sıkça çıkan Emre'nin Fenerbahçe'ye olan transferiyle ilgili çıldırtacak gerçeği açıklıyoruz! İddia ediyoruz Türkiye bu haberle çalkalanacak! Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu düşünenler ters köşe olacak ve ezeli rekabet bambaşka bir boyut kazanacak. Sıkı durun açıklıyoruz:

Emre Belözoğlu Galatasaray'da!

Evet yanlış duymadınız. Bu çılgın plan Yiğit Şardan tarafından hazırlandı ve Fenerbahçe camiasının unutamayacağı bir yara almasına sebep olacak gibi gözüküyor. İşte tüm ayrıntılarıyla bu çılgın plan...


Mayısın sonlarına doğru Emre, Adnan Polat'a haber yollayıp Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti. Bu haber üstüne harekete geçen Polat, Newcastle ile masaya oturdu ancak bonservis bedeli çok yüksek olduğu için Emre'ye bu transfer için para vermeyeceklerini belirtti. Emre de ben cebimden veririm abi ne olacak tarzı bir yaklaşım içine girince transfer konusunda bir engel kalmadı. Ardından Fenerbahçe-Galatasaray bayan basket maçında Aziz Yıldırım ve Yiğit Şardan arasındaki medyaya da yansıyan olay yaşandı. Aziz Yıldırım Yiğit Şardan'ın üstüne yürürken Yiğit Şardan oralı bile olmamıştı. İşte tam o an bu planı tasarladı ve Aziz Yıldırım'a unutamayacağı bir olay yaşatmak istedi. Bu plana göre Emre Fener'e haber gönderecek, Fener'de oynamak istediğini belirtecekti. Kupada Emre sükse yapıp Fenerli'ler gün saymaya başlarken Galatasaray'a transferi açıklanacaktı. Ardından Emre Florya'da ömür boyu sözleşme imzalayacaktı.

İşte bu müthiş planı ilk ve sadece BombaTransfer farkıyla okuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bu haberi okumadan yapılan yorumların bu olay gerçekleştikten sonra nasıl çark edeceğini hep beraber göreceğiz.

Ayrıca şunu da belirtelim, Emre'nin Fenerbahçe formalı resmi için de yaptığı açıklamaları kendi ağzından dinleyelim.

"2006 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam, Tuncayla iddiaya girmiştik bu sene şampiyon siz olamazsınız biz oluruz diye. Galatasaray Fener'i tarumar eder demiştim, o da çok mu biliyosun lan diye çıkıştı bana. İddia üzerine ben kaybedersem Fener forması giyecektim, o kaybederse Galatasaray forması giyecekti. 2007'de Fener'e kaptırdık şampiyonluğu, mecburen giydik işte o renkleri. Yoksa yemişim Fener'i."

Bu açıklama üstüne Fenerbahçeli taraftarların Emre'ye olan tepkisi ise merak konusu olacak.

1 yorum:

makduman dedi ki...

Hadi inşallah diyelim :) Nasılsa daha imzalar atılmadı :)

Yok be gelmesin bu herif, biz altyapıtdan 10 tane Emre çıkartırız :)

4 Haziran 2008 11:43