25 Haziran 2008 Çarşamba

Rize'den misilleme


Ezeli rakibi Trabzonspor'un transfer atağı, Rize'yi karıştırmış ve 2. lige düştüklerini öğrenen Rize taraftarı adeta çıldırmıştı. Özellikle Rize'nin ısrarla istediği Yattara'nın Trabzon'da kalması, bir taraftar grubunun başkan Abdülkadir Çakır'ı istifaya davet etmesi ile sonuçlanmıştı. Kurmaylarına bir yıldız transferini emreden Çakır, sonunda aradığı yıldızı buldu.


Avrupa Kupası'nda yıldızı parlayan ve Avrupa'dan birçok kulübü peşinden koşturan Gökdeniz, sonunda Rize'nin teklifine olumlu cevabı verdi. Şükrü Cevahir'i maçları izlemeye yollayan Çakır, gelen telefon ile gün saymaya başladı. Turnuva boyunca kulübeye mahkum olan Gökdeniz, Şükrü Cevahir'i mest etmişti. Taraflar Hırvatistan maçı sonrasında bir araya geldi ve anlaşmaya varıldı.

Gökdeniz'in, "Bu transferi bir de Rusya'ya danışmalıyım." sözünü telefonda duyan Başkan Çakır, gerekenin yapılmasını Cevahir'e emretti ve telefonu kapattı. Hemen Rusya'ya uçan Cevahir kulüple de anlaşmaya vardı ve Rize'ye müjdeli haberi yolladı. Başkan'ın açıklamayı Euro2008'den sonra yaparak, Almanya maçında forma giymesi beklenen Gökdeniz'in taliplerini bozguna uğratmayı düşündüğü konuşuluyor.

Trabzon'da bu haber ile taraftarlar ayaklanmış gözüküyor. İnternette Trabzon taraftarlarının yoğun olarak kullandıkları bir sitede "Başkan bırak Song'u, evladını Rize kaptı." "Gökdeniz bir daha Trabzon'a gelemez." "Şikeci Gökdeniz'i biz de istemiyoruz." şeklinde yorumlar görüldü.

0 yorum: