3 Haziran 2008 Salı

Kara Kartal Transfere Doymuyor!

Gün geçmiyor ki bir takımımız bombayı patlatmasın! Bu sefer ses getirecek haber Beşiktaş'tan geldi. Yeni sezonda tekrar eski havasına kavuşmak isteyen Beşiktaş'ta Sinan Engin ile yollar ayrılacak. Ama Başkan Demirören Engin'i bedavaya yollamaya niyetli değil. Tatilini Güney Afrika'da yapmakta olan Demirören, John Leshiba Moshoeu ile bir araya geldi ve futbol hayatına bu ülkede devam etmekte olan 43 yaşındaki yıldız futbolcuya imzayı attırdı. Daha sonra kulüp ile görüşme için Sinan Engin'i yanına çağıran Demirören, AmaZulu'nun yöneticilerinin kurban istemesi üzerine Engin'i Güney Afrika'da bırakmayı kabul etti.

Bu şekilde camiada adeta günah keçisi ilan edilen Sinan Engin ile yollar ayrıldı, hem de genç kadrosuna bir general isteyen, yoksa ayrılmayı kafasına koyan Ertuğrul Sağlam ile uzlaşmaya varıldı. Müjdeli haber, birkaç gün içerisinde medyaya duyurulacak.

Medyadan önce kısaca Moşe olarak bilinen Moshoeu ile görüşen ekibimize siyahi futbolcu Türkiye'yi çok özlediğini ve Fenerbahçe, Bursaspor ve Kocaelispor'a gollerinin olduğunu belirtti.

0 yorum: