1 Haziran 2008 Pazar

Misillemelere Devam!


Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın ilk misillemesi olan Vederson'u ilk biz duyurmuştuk. Şimdi asıl bombayı yine ilk biz patlatıyoruz. Emre transferi ardından Çıldırın tişörtlerinden birini giyen Adnan Polat, otelinde Adnan Sezgin'le bir araya geldi ve akabinde müthiş transfer için düğmeye bastı.

İşte o isim: Tuncay Şanlı!
Middlesbrough ile her konuda anlaşan Galatasaray, rakibinin moralini bu transferle tamamen altüst edecek. Milli takım kampında Polat'ın Sabri'ye "tut kolundan çek getir" talimatıyla harekete geçen Sabri, futbolcuyu ikna etti. Tuncay seve seve Galatasaray'da oynayacağını, küçükken tuttuğu takıma gideceği için heyecanlı olduğunu belirtti. Döneklik olmasın diye kağıt kalem arayan Sabri, en sonunda bir peçete buldu ve Tuncay'a imzayı attırdı. Kupadan sonra transferin detayları açıklanacak.
İşte o peçete:

Dipnot: Tuncay Middlesbrough ve Milli takım formaları kırmızı olduğu için kırmızıya çok alıştığını, kırmızı forma aşkı için Galatasaray'ı tercih ettiği kulağımıza geldi, ancak biz kesin doğru olmayan şeyleri yayın politikamız gereğince yayınlamaktan kaçınıyoruz. O yüzden bu bilgiyi sizlere dipnot olarak sunduk.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ulan allah korusun be!! 25 tane tahtaya vurdum hala korkuyorum

2 Haziran 2008 11:55