10 Haziran 2008 Salı

Mevlüt için son tango


Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına daha başlamadı ama başkandan gelen haberler taraftarı coşturmaya yetti. Moşe transferi ile Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Başkan Demirören, Portekiz maçında izlediği Mevlüt'ü de takıma kazandırarak taraftarı adeta mest etti. Yeni sezonda tecrübeli Moşe'nin yanına genç Mevlüt'ü koyacak olan Ertuğrul Sağlam ise, "Kaliteli bir forvet hattı oluşturduk, fakat şimdi orta sahayı güçlendirmenin zamanı" açıklamasını yaptı.

Yeni sezonda Beşiktaş için ter dökecek olan Mevlüt 1.5 milyon Euro alacak. Oynadığı maç başına ise 100 bin Euro alacak olan Mevlüt, şimdilik sadece Milli takımın başarısını düşündüğünu açıkladı. Bombatransfer ekibine açıklama yapan Mevlüt, "Başkanımın beni izleyip beğenmesi benim için gurur verici bir olay. Türkiye gibi kaliteli bir ligde oynamak zor bir sınav olacak" şeklinde konuştu. Trabzonspor ve Gençlerbirliği'nin de listesinde olan Mevlüt için camia gün sayıyor.

Portekiz maçını takip eden Demirören'in, maçta adeta yıldızlaşan Deco'yu işaret ettiği ve Eskişehir'in aksine kendisinin bu işi bitireceğini söylediği kulağımıza gelen haberler arasında.

0 yorum: