5 Haziran 2008 Perşembe

İmparator, Yeniden Imparatore Oluyor!



Olay yaratan gelişmelerle tekrar karşınızdayız sevgili BombaTransfer takipçileri. Hatırlarsanız İmparator Kongo Yolunda haberimizle ortalığı sarsmıştık. Şimdi size çok sıcak çok güncel bir olay sunuyoruz.


Milan'ın çok kötü bir sezonu ardında bırakmasının ardından Ancelotti'nin gönderilmesi gündeme geldi. Chelsea'nin de hocasız kalması ve Ancelotti'yle ilgilenmesi üzerine Ancelotti'ye Londra yolu gözüktü. Milano ekibi de kendisini tekrar ateşleyebilecek, eski unutulmaz günlerine döndürebilecek bir kadro kurarken takımı emanet edebileceği biri olarak eski bir dost olan Fatih Terim'i düşünüyor.


Eski başkan ve Fatih Terim'in sıkı dostu olan Berlusconi, dün akşam saatlerinde Fatih Terim'i cep telefonundan arayarak, "Hoca merhaba, rahatsız ettik, Ancelotti'yi yolluyoruz takımı sana teslim edeceğiz kabul edersen.." diyerek konuya direk girdi. Fatih Terim ise "Yok estağfurullah, yalnız benim Kongo'ya sözüm var, hem ulusal takım çalıştırıp hem de Milan'ı çalıştırmama engel yoksa seve seve gelirim." dedi. Bunun üstüne Berlusconi kupadan sonra Fatih Terim'i çağıracaklarını ve sözleşme imzalayacaklarını belirtti.


Öte yandan Fatih Terim'in eski öğrencisi olan Shevchenko ve Rui Costa, Milan'la prensipte anlaştı. Bu gelişmeler üzerine hemen Ümit Davala'yı da arayan yöneticiler, futbolcunun futbolu bıraktığını öğrenince kısa süreli bir üzüntü yaşadılar ancak Maldini'nin ben 10 sene daha kaptanım demesiyle teselli buldular.

0 yorum: